News / Events

Our Sommelier Juan Luis Biedma analyzes Sa Vall 2019 white wine

Our Sommelier Juan Luis Biedma analyzes Sa Vall 2019 white wine, from Miquel Gelabert winery, winner of the Baco de…

Tuna with anchovies in vinegar, green beans and potato straws

INGREDIENTS FOR 4 PEOPLE: For anchovies: Ingredients: 200g Fresh anchovies (deboned and filleted) ¬ľ Litre of white wine vinegar 1…

CHEF SCHWAIGER’S RECIPE: Plum gazpacho

  Plum gazpacho¬†or 4 people. Ingredients for the red plums:¬†1 kg of red plums, 1 pinch of spice bread, 2…

11th NOVEMBER, SAINT MARTIN,S DAY

According to legend, Saint Martin, when trying to avoid being ordained bishop, hid in a goose pen, where he was betrayed by the cackling of the geese. As revenge…

HUNGERS IS INVISIBLE, YOUR HELP IS NOT

With this in mind Xino‚Äôs of Pedro Mesquida started his campaign of food collection for the most disadvantaged. Hundreds of kilos of food will be donated…

Trío de Ases

Podr√≠amos decir que ha sido un a√Īo repleto de premios para nuestro equipo. Primero el de Juan Luis Biedma, como Mejor Sumiller de Baleares 2017, al que siguen los galardones…

Desde las alturas de la ciutat

Desde las alturas porque su restaurante est√° situado en un bell√≠simo √°tico, frente al Palacio Municipal de Deportes, y, sobre todo, porque Gerhard est√° considerado …

Revista In-Style

Tras casi 30 a√Īos al mando de los fogones del mitico restaurante Tristan, donde llego a conseguir dos estrellas Michelin, nuestro chef Schwaiger inicia una nueva andadura…

Schwaigart. Arte, m√ļsica y gastronom√≠a a beneficio de la Asociaci√≥n Espa√Īol Contra el C√°ncer (AECC)

Schwaigart fusiona en una √ļnica velada pintura, escultura, gastronom√≠a y m√ļsica a favor de la Asociaci√≥n Espa√Īola Contra el C√°ncer…